phone mobile heart Cestovní kanceláří ITAKA Cestovní kanceláří ITAKA Flag of Belarus airplane
> >Výsledky Vyhledávání> > >

Hotel Vincci Consulado de Bilbao

Výhody nabídky

  • stylové interiéry
  • terasa s výhledem na Guggenheimovo muzeum
  • pohodlné pokoje
  • výchozí bod pro objevování Bilbaa

Hotel Vincci Consulado de Bilbao Kód: 1015174

PLN
Itaka

Hotel Vincci Consulado de Bilbao Kód: 1015174 Španělsko \ Bilbao

Designový hotel ve tvaru lodi, situovaný u řeky, s nádherným výhledem na město a slavné Guggenheimovo muzeum. Avantgardní výzdoba, pohodlné pokoje, elegantní restaurace a vlastní bar – zde najdete vše, co potřebujete k relaxaci. Dejte si lahodnou snídani a při kávě se kochejte výhledem z hotelové terasy a naplánujte si návštěvu atraktivní oblasti. Určitě se vydejte na krásnou, rodinami s dětmi milovanou pláž Las Arenas s promenádou. V blízkosti hotelu se nachází autobusová zastávka a stanice metra.

Popis nabídky

cca. 650 m od centra BILBAA, cca. 80 m od obchodů a restaurací, cca. 400 m od Guggenheimova muzea, cca. 1,5 km od náměstí Plaza Nueva, cca. 2 km od katedrály baziliky sv. Jakuba, bazaru La Ribera a stadionu San Mamés, cca. 14 km od mostu Vizcaya; Cca. 13 km od letiště v Bilbau; autobusová zastávka cca. 300 m od hotelu (cca 1,4 EUR / jízdenka), stanice metra Moyua cca. 600 m od hotelu (cca 1,2 EUR / vstupenka).

Las Arenas, veřejná, písečná, pozvolný vstup do moře, cca. 14 km od hotelu, přístup po silnici, bez plážového servisu.

čtyřhvězdičkový, renovovaný v roce 2018, 93 pokojů, 1 budova, 3 patra, výtah, prostorná a stylová lobby, 24hodinová recepce, restaurace Kondutxo - à la carte, místní a mezinárodní kuchyně, lobby bar; úschovna zavazadel; konferenční místnost pro 60 osob, terasa s výhledem na Guggenheimovo muzeum, bezdrátový internet zdarma; za příplatek: pokojová služba, parkoviště (omezený počet míst, na vyžádání), praní prádla; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard, American Express.

standardní: 2 osoby, přibl. 25 m 2 , klimatizace, koupelna (vana nebo sprcha, WC, bidet ; kosmetický set), bezdrátový internet, TV se satelitním příjmem, telefon, minibar (za poplatek dle spotřeby); dětská postýlka pro děti do 2 let zdarma na objednávku před příjezdem; výhled do krajiny, výhled na řeku za poplatek; junior suite: 2 osoby (možnost 1 přistýlky), cca. 35 m 2 , standardní vybavení pokoje, navíc: ložnice oddělená dveřmi; výhled na oblast; výhled na řeku nebo Guggenheimovo muzeum za poplatek; junior suite za příplatek.

- Wi-Fi

Informace o regionu

Španělsko — Bilbao

Największe miasto Kraju Basków, w którym zabytkowe kościoły tworzą zgrany duet z nowoczesnymi budynkami projektów znanych architektów. Duma miasta – Muzeum Guggenheima, zachwyca niezwykłą architekturą, plaże zapraszają na błogi relaks na leżaku, a baskijska kuchnia pełna smaków i zapachów spodoba się każdemu, kto jej zasmakuje!

POLOHA: cca. 650 m od centra BILBAA, cca. 80 m od obchodů a restaurací, cca. 400 m od Guggenheimova muzea, cca. 1,5 km od náměstí Plaza Nueva, cca. 2 km od katedrály baziliky sv. Jakuba, bazaru La Ribera a stadionu San Mamés, cca. 14 km od mostu Vizcaya; Cca. 13 km od letiště v Bilbau; autobusová zastávka cca. 300 m od hotelu (cca 1,4 EUR / jízdenka), stanice metra Moyua cca. 600 m od hotelu (cca 1,2 EUR / vstupenka).

PLÁŽ: Las Arenas, veřejná, písečná, pozvolný vstup do moře, cca. 14 km od hotelu, přístup po silnici, bez plážového servisu.

HOTEL: čtyřhvězdičkový, renovovaný v roce 2018, 93 pokojů, 1 budova, 3 patra, výtah, prostorná a stylová lobby, 24hodinová recepce, restaurace Kondutxo - à la carte, místní a mezinárodní kuchyně, lobby bar; úschovna zavazadel; konferenční místnost pro 60 osob, terasa s výhledem na Guggenheimovo muzeum, bezdrátový internet zdarma; za příplatek: pokojová služba, parkoviště (omezený počet míst, na vyžádání), praní prádla; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard, American Express.

POKOJ: standardní: 2 osoby, přibl. 25 m 2 , klimatizace, koupelna (vana nebo sprcha, WC, bidet ; kosmetický set), bezdrátový internet, TV se satelitním příjmem, telefon, minibar (za poplatek dle spotřeby); dětská postýlka pro děti do 2 let zdarma na objednávku před příjezdem; výhled do krajiny, výhled na řeku za poplatek; junior suite: 2 osoby (možnost 1 přistýlky), cca. 35 m 2 , standardní vybavení pokoje, navíc: ložnice oddělená dveřmi; výhled na oblast; výhled na řeku nebo Guggenheimovo muzeum za poplatek; junior suite za příplatek.

KONTAKT: 0034/946442061, www.vincciconsuladodebilbao.com

ZDARMA:
- Wi-Fi

Hodiny výdeje jídel uvedené v nabídce a fungování jednotlivých prvků hotelu infrastruktura může podléhat mírným změnám v důsledku sezónnosti, povětrnostních podmínek, požadavků hostů nebo vyšší moci mimo kontrolu hoteliéra.

* Informace o oficiální kategorizaci hotelu naleznete v popisu prezentovaných zařízení (sekce "Hotel") a je v souladu s kategorizací používanou v dané zemi. Každá země používá svá vlastní kritéria pro udělení konkrétní kategorie.

Położenie na mapie
Fakultativní výlety

V současné době není k dispozici

Call Centrum

  • callcenter.tel_pl
  • 800 022 698
  • pondělí–pátek: 9-17

Share

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7
arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter