phone mobile heart Cestovní kanceláří ITAKA Flag of Belarus airplane
> >Výsledky Vyhledávání> > >

Hotel Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa

Výhody nabídky

  • pro rodiny s dětmi
  • stylové interiéry
  • písčité pláže
  • obklopen zelení
  • infinity bazén s barem swim-up

Hotel Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa Kód: HKTAVIS

PLN
Itaka

Hotel Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa Kód: HKTAVIS Thajsko \ Phuket

Nachází se na kopci, obklopený zelení, je skvělou volbou pro tropickou dovolenou! 2 bazény, včetně jednoho typu infinity s barem swim-up, ideální místo pro relaxaci a odpočinek. V blízkosti se nachází centrum surfování a park s minigolfem. Také doporučujeme výlet do nedalekého zoo a akvária, které jsou skutečným lákadlem zvláště pro děti. Prostorné, dobře vybavené pokoje poskytují komfortní pobyt. Hosté ocení příjemný a přátelský personál.

Popis nabídky

na kopci, cca 800 m od střediska KARON, nejbližší obchody, bary a restaurace cca 300 m od hotelu, v blízkosti hotelu se nachází bankomat, cca 10 km od Patongu, cca 10 km od Phuket Zoo a Phuket Sea Muzeum, cca 20 km od Phuket Aquarium; cca 47 km od letiště v Phuket, cca 180 km od letiště v Krabi; hotelový autobus (Patong), v blízkosti hotelu jezdí tuk-tuk.

Kata Beach, veřejná, písčitá, pozvolný vstup do moře, cca 400 m od hotelu, přístup přes místní silnici a dolů z kopce; Karon Beach, veřejná, písčitá, pozvolný vstup do moře, cca 850 m od hotelu, přístup po místní komunikaci.

postavený v roce 2009, 143 pokoje, 2 budovy, 5 podlaží, výtah, prostorné lobby, 24h recepce, restaurace En Vogue - stravování formou švédských stolů i servírované, mezinárodní kuchyně, 2 bary: bar u restaurace, bar typu swim-up u bazénu; směnárna, knihovna, zapůjčení novin v lobby, parkoviště, úschovna zavazadel; konferenční centrum pro 80 osob, zahrada, bezplatné bezdrátové připojení k internetu (omezený rozsah), internetový koutek; za poplatek: room-service, au-pair, prádelna; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard, American Express; při ubytování požadována záloha (platba v hotovosti nebo zablokování částky na kreditní kartě) na pokrytí případných nákladů v hotelu: cca 200 USD/pokoj/pobyt.

superior: pro 2 os. (možnost 1 přistýlky), cca 43 m², individuálně nastavitelná klimatizace, koupelna (vana, sprchový kout, WC, fén, přezůvky, župan), okno mezi pokojem a koupelnou s možností zaclonění, TV, DVD přehrávač, telefon, bezdrátové připojení k internetu, varná konvice, minerální voda, minibar (platba dle spotřeby), trezor, žehlička, žehlicí prkno; zdarma baby-cot (nutno objednat předem); balkon (stůl, židle);

2 bazény: infinity bazén s barem swim-up, sladká voda, cca 250 m², hl. 1,5 m, bazén, sladká voda, cca 90 m², hl. 1,3 m, dětské brouzdaliště, cca 25 m², hl. 0,4 m, u bazénů zdarma slunečníky, lehátka, matrace a osušky; fitness centrum, stolní tenis, kulečník, stolní fotbal; mini klub (3-12 let), dětské hřiště a herna pro děti; za poplatek: potápění, surfování, paragliding, půjčovna kol (externí nabídka); Spa centrum (otevřeno: 10.00-19.00): za poplatek masáže a kosmetické procedury, sauna, vířivka.

0066/76298888, www.novotel-phuket-kata-avista.com

  • Wi-Fi
  • autobus do Patong
5,2 / 6
95% klientů hodnotilo dobře nebo velmi dobře

Klienci doceniają:

  • Servis
  • Pokoje standard
  • Poměr kvalita/cena
Informace o regionu

Thajsko — Phuket

Ostrov patří mezi největší turistické atrakce země, má nejlepší turistickou infrastrukturu a pravidelně přitahuje davy turistů. Na více než dvaceti krásných plážích se nachází několik stovek hotelů a plážových rezortů různé úrovně, především ale ty vyšší a nejvyšší třídy. K tomu tu najdete spoustu barů, restaurací a obchodů podél cest. Phuket se proslavil intenzivním nočním životem.

Prognoza pogody

Aktuální počasí – Phuket

23.11.2018
25°C 34°C
Vítr:
7 km/h
Východ: 06:21
Západ: 18:04
Tlak: 1012 hPa
Srážky: 0,0 mm
24.11.2018
25°C 33°C
Vítr:
7 km/h
Východ: 06:21
Západ: 18:04
Tlak: 1012 hPa
Srážky: 0,0 mm
25.11.2018
26°C 34°C
Vítr:
7 km/h
Východ: 06:22
Západ: 18:05
Tlak: 1011 hPa
Srážky: 0,0 mm
26.11.2018
26°C 34°C
Vítr:
7 km/h
Východ: 06:22
Západ: 18:05
Tlak: 1010 hPa
Srážky: 0,0 mm
27.11.2018
25°C 34°C
Vítr:
7 km/h
Východ: 06:22
Západ: 18:05
Tlak: 1012 hPa
Srážky: 0,0 mm
28.11.2018
26°C 34°C
Vítr:
8 km/h
Východ: 06:23
Západ: 18:05
Tlak: 1011 hPa
Srážky: 0,0 mm
29.11.2018
25°C 33°C
Vítr:
7 km/h
Východ: 06:23
Západ: 18:06
Tlak: 1011 hPa
Srážky: 0,0 mm

Archivní data počasí – Phuket

Jaké bude počasí během Vaší dovolené? Zkontrolujte archivní data počasí.

Zdroj: Meteogroup Logo

POLOHA: na kopci, cca 800 m od střediska KARON, nejbližší obchody, bary a restaurace cca 300 m od hotelu, v blízkosti hotelu se nachází bankomat, cca 10 km od Patongu, cca 10 km od Phuket Zoo a Phuket Sea Muzeum, cca 20 km od Phuket Aquarium; cca 47 km od letiště v Phuket, cca 180 km od letiště v Krabi; hotelový autobus (Patong), v blízkosti hotelu jezdí tuk-tuk.

PLÁŽ: Kata Beach, veřejná, písčitá, pozvolný vstup do moře, cca 400 m od hotelu, přístup přes místní silnici a dolů z kopce; Karon Beach, veřejná, písčitá, pozvolný vstup do moře, cca 850 m od hotelu, přístup po místní komunikaci.

HOTEL: postavený v roce 2009, 143 pokoje, 2 budovy, 5 podlaží, výtah, prostorné lobby, 24h recepce, restaurace En Vogue - stravování formou švédských stolů i servírované, mezinárodní kuchyně, 2 bary: bar u restaurace, bar typu swim-up u bazénu; směnárna, knihovna, zapůjčení novin v lobby, parkoviště, úschovna zavazadel; konferenční centrum pro 80 osob, zahrada, bezplatné bezdrátové připojení k internetu (omezený rozsah), internetový koutek; za poplatek: room-service, au-pair, prádelna; akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard, American Express; při ubytování požadována záloha (platba v hotovosti nebo zablokování částky na kreditní kartě) na pokrytí případných nákladů v hotelu: cca 200 USD/pokoj/pobyt.

POKOJ:superior: pro 2 os. (možnost 1 přistýlky), cca 43 m², individuálně nastavitelná klimatizace, koupelna (vana, sprchový kout, WC, fén, přezůvky, župan), okno mezi pokojem a koupelnou s možností zaclonění, TV, DVD přehrávač, telefon, bezdrátové připojení k internetu, varná konvice, minerální voda, minibar (platba dle spotřeby), trezor, žehlička, žehlicí prkno; zdarma baby-cot (nutno objednat předem); balkon (stůl, židle);

SPORT A ZÁBAVA: 2 bazény: infinity bazén s barem swim-up, sladká voda, cca 250 m², hl. 1,5 m, bazén, sladká voda, cca 90 m², hl. 1,3 m, dětské brouzdaliště, cca 25 m², hl. 0,4 m, u bazénů zdarma slunečníky, lehátka, matrace a osušky; fitness centrum, stolní tenis, kulečník, stolní fotbal; mini klub (3-12 let), dětské hřiště a herna pro děti; za poplatek: potápění, surfování, paragliding, půjčovna kol (externí nabídka); Spa centrum (otevřeno: 10.00-19.00): za poplatek masáže a kosmetické procedury, sauna, vířivka.

KONTAKT: 0066/76298888, www.novotel-phuket-kata-avista.com

ZDARMA:
  • Wi-Fi
  • autobus do Patong
Położenie na mapie
Opinie klientów
5,2 / 6
Celkové hodnocení
z 17 recenze
95%
klientů hodnotilo dobře nebo velmi dobře
95%
klientů hodnotilo dobře nebo velmi dobře

Zákazníci oceňují m. j.:

  • Servis
  • Pokoje standard
  • Poměr kvalita/cena
4 / 6
50+ lat, s partnerem březen 2017
Udane více informací
Udane
  • 6
  • 4
  • 5
  • 1
  • 3
  • 3
  • 3
  • 5
méně informací
6 / 6
41-50 lat, Solo březen 2017
Bardzo ładny hotel o standardzie europejskim. Polecam szczególnie SPA. Można wypocząć i poczuć wspaniały klimat Azji. subtelni, uśmiechnięci, życzliwi ludzie wokół. více informací
Bardzo ładny hotel o standardzie europejskim. Polecam szczególnie SPA. Można wypocząć i poczuć wspaniały klimat Azji. subtelni, uśmiechnięci, życzliwi ludzie wokół.
  • 6
  • 5
  • 6
  • 3
  • 6
  • 6
  • 4
  • 6
méně informací
3 / 6
31-40 lat, s partnerem březen 2017
Hotel położony na wzgórzu.Codziennie korzystaliśmy z taxi aby uniknąć wchodzenia pod górę jest bardzo stroma. Depozyt w hotelu to około 1200 zł zablokowane na koncie na około (...) více informací
Hotel położony na wzgórzu.Codziennie korzystaliśmy z taxi aby uniknąć wchodzenia pod górę jest bardzo stroma. Depozyt w hotelu to około 1200 zł zablokowane na koncie na około tydzień po wyjeździe z hotelu. Chleb na śniadanie z mrówkami polecam tosty. Pościel śmierdząca stęchlizną. Panie w recepcji bardzo niemiłe zachowywały się jak by wszystkie były kierownikami recepcji. Na pokój po przylocie trzeba czekać.
  • 3
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 3
  • 2
méně informací
6 / 6
26-30 lat, s partnerem březen 2017
Piękny hotel, otoczony mnóstwem zieleni, urządzony nowocześnie i ze smakiem. Bardzo zadbany, czysty. Z tarasu widokowego na ostatnim piętrze można podziwiać przepiękny widok na okolicę. (...) více informací
Piękny hotel, otoczony mnóstwem zieleni, urządzony nowocześnie i ze smakiem. Bardzo zadbany, czysty. Z tarasu widokowego na ostatnim piętrze można podziwiać przepiękny widok na okolicę. Bardzo blisko plaży, niedaleko centrum miejscowości. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie. W pełni spełnił nasze oczekiwania i z pewnością zasłużył na swoje 5 gwiazdek.
  • 6
  • 4
  • 6
  • 4
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
méně informací
5 / 6
50+ lat, Solo Únor 2017
Nie jestem zadowolony z obiadów w tym hotelu. Jako jedyny z tego hotelu jadalem w nim obiady. více informací
Nie jestem zadowolony z obiadów w tym hotelu. Jako jedyny z tego hotelu jadalem w nim obiady.
  • 5
  • 3
  • 5
  • 5
  • 6
  • 5
  • 5
  • 5
méně informací
5 / 6
50+ lat, s partnerem Únor 2017
Hotel jako obiekt architektoniczny - bardzo interesujący. Pewien problem stanowi położenie na stromym wzgórzu. Podejście pod na to wzgórze w pewnym wieku może stanowić wyzwanie. Na (...) více informací
Hotel jako obiekt architektoniczny - bardzo interesujący. Pewien problem stanowi położenie na stromym wzgórzu. Podejście pod na to wzgórze w pewnym wieku może stanowić wyzwanie. Na szczęście nie ma przymusu schodzenia codziennie na plażę i co gorsza - późniejszego wchodzenia pod górkę, bo basen przy hotelu jest wystarczająco atrakcyjny dla niezbędnej ochłody w tym klimacie. Tajskie jedzenie w restauracji - wyśmienite, gorzej z europejskimi daniami z karty. Wykupienie kolacji na cały pobyt nie było najlepszym pomysłem, ponieważ w okolicy jest wiele kuszących restauracji tylko potem .... ta wspinaczka pod górkę do hotelu:)! Za sam podjazd 200-metrowy do Novotelu taksówki biorą 200 bathów|))
  • 5
  • 4
  • 6
  • 2
  • 5
  • 4
  • 4
  • 5
méně informací
6 / 6
—, s partnerem leden 2017
Hotel ekstra górka nie jest straszna pod która trzeba wchodzić przy hotelu jak się idzie do głównej drogi po prawej stronie czerwona knajpka bardzo dobre jedzenie více informací
Hotel ekstra górka nie jest straszna pod która trzeba wchodzić przy hotelu jak się idzie do głównej drogi po prawej stronie czerwona knajpka bardzo dobre jedzenie
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
méně informací
6 / 6
26-30 lat, s partnerem prosinec 2016
Hotel ustyuowany w sporym wzniesieniu , ale to zadna przeszkoda w spacerach na pobliska plaże jak i do centrum barów i restauracji , które położone są 5 minut spacerem od hotelu. (...) více informací
Hotel ustyuowany w sporym wzniesieniu , ale to zadna przeszkoda w spacerach na pobliska plaże jak i do centrum barów i restauracji , które położone są 5 minut spacerem od hotelu. Obsługa przemiła i uczynna , pokoj piekny i komfortowy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego hotelu. Jak zwykle z Itaką wszystko idealnie zgrane. Transfery do / z hotelu małymi , ale wygodnymi busikami. Okolica hotelu bogata w restauracje, bary i targowiska z jedzeniem przez co samo sniadanie w hotelu calkowicie wystarcza. Pod samym hotelem mozna wynajac bardzo tanio skuter , którym mozna zwiedzić wiekszość najpiekniejszych plaż jak i innych atrakcji na Phuket :)
  • 6
  • 6
  • 6
  • 1
  • 6
  • 5
  • 5
  • 5
méně informací
5 / 6
41-50 lat, s partnerem prosinec 2016
Miły hotel, ładnie zagospodarowany, pokój i łazienka oceniamy dość pozytywnie, dużo roślinności przy basenie, co stwarza przyjemny klimat, bardzo miła obsługa. Minus, to ręczniki basenowe (...) více informací
Miły hotel, ładnie zagospodarowany, pokój i łazienka oceniamy dość pozytywnie, dużo roślinności przy basenie, co stwarza przyjemny klimat, bardzo miła obsługa. Minus, to ręczniki basenowe już zbyt zużyte. Hotel położony w miejscu, gdzie po chwili znajdujemy się przy ruchliwej ulicy z mnóstwem restauracyjek i sklepików. Ze swej strony chcemy polecić sklep, czy też pracownie krawiecką No.1 Hongkong Tailor, znajdującej się blisko hotelu, gdzie w krótkim czasie i w nie za wysokiej cenie można uszyć ubrania na miarę (my wybraliśmy garnitur i dodatkowo drugie spodnie), wykończone z niezwykłą starannością. Polecamy korzystanie z różnych wycieczek, by jak najwięcej zobaczyć. Pomimo wielu pozytywnych wrażeń, Tajlandia nieco nas rozczarowała (nie była to nasza pierwsza daleka destynacja), może spodziewaliśmy się raju, takiego jaki próbują przedstawić to różne foldery, ale to już każdy indywidualnie osądzi.
  • 4
  • 4
  • 5
  • 1
  • 4
  • 2
  • 3
  • 5
méně informací
6 / 6
31-40 lat, s partnerem listopad 2016
Žádný popis více informací
Žádný popis
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 3
  • 6
  • 5
  • 5
méně informací
5 / 6
26-30 lat, s partnerem Únor 2016
Hotel o wysokim standardzie. Ustytuowany na dość stromym wzgórzu, jednak nie jest to wysoce problematyczne. Przed wejściem znajduje się postój taksówek i tuk tuk-ów (...) více informací
Hotel o wysokim standardzie. Ustytuowany na dość stromym wzgórzu, jednak nie jest to wysoce problematyczne. Przed wejściem znajduje się postój taksówek i tuk tuk-ów (warto ustalić cenę i wynegocjować ją na poczatku). Hotel oferuje darmowe przejazdy na plażę (ale i nie tylko). Nie są one jednak konieczne, gdyż znajdują się praktycznie w zasięgu wzroku. W pobliżu dwie plaże - jedna znajdująca się bliżej (leżaki 100THB za cały dzień), mniejsza i mniej zatłoczona, choć przy tym bardzo urokliwa, druga to bardziej zatłoczona, niedaleko głównej ulicy z restauracjami itp. Po przylocie do hotelu nie pobrano depozytu, za dodatkowe usługi można płacić kartą kredytową. Na przywitanie drink bezalkoholowy plus niespodzianka dla Pań. Na terenie obiektu znajdują sie dwa poziomy basenów. Siłownia mała, jednak wystarczająca na trening podczas urlopu. Pokoje duże i czyste, codziennie dokładnie sprzątane. Na dachu bar z widokiem na okolicę i plaże. Obsługa bardzo miła i pomocna, zawsze uśmiechnięta. Śniadania serwowane od 6:30 do 10 z dużą różnorodnością dań, czy składników do wyboru. Z hotelu można dostać się bezpłatnie do pobliskiej miejscowości Patong (bardziej rozrywkowej, imprezowej części). Wszystkie usługi hotelowe są tanie, jak na polskie realia. Polecam hotel i być może jeszcze do niego wrócę.
  • 5
  • 6
  • 6
  • 4
  • 5
  • 5
  • 5
  • 5
méně informací
6 / 6
31-40 lat, se svými přáteli Únor 2016
Hotel usytuowany na wzgórzu , ale bez przesady , starsze osoby wchodziły bez problemu. Pokoje czyste, pachnące , obsługa bez zarzutu. przepiękny widok z tarasu hotelowego na którym (...) více informací
Hotel usytuowany na wzgórzu , ale bez przesady , starsze osoby wchodziły bez problemu. Pokoje czyste, pachnące , obsługa bez zarzutu. przepiękny widok z tarasu hotelowego na którym można było pić drinka podziwiając zachód słońca.
  • 6
  • 5
  • 6
  • 3
  • 5
  • 6
  • 5
  • 6
méně informací
5 / 6
31-40 lat, s partnerem leden 2016
Žádný popis více informací
Žádný popis
  • 5
  • 5
  • 6
  • 1
  • 4
  • 6
  • 5
  • 5
méně informací
5 / 6
31-40 lat, s partnerem leden 2016
Hotel zdecydowanie polecany parom bez dzieci. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie, serdeczna miła, bardzo pomocna. Śniadania urozmaicone ale większość dań gorących niekoniecznie jadanych (...) více informací
Hotel zdecydowanie polecany parom bez dzieci. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie, serdeczna miła, bardzo pomocna. Śniadania urozmaicone ale większość dań gorących niekoniecznie jadanych rano. Kolacje to przede wszystkim wybór z karty - wspaniała azjatycka kuchnia, wszystko świeże, doskonałe. Największym mankamentem hotelu to jego położenie na wzgórzu. Codzienne wdrapywanie się pod górę położoną pod kątem 60st uwazam za bardzo męczące szczególnie dla ludzi starszych (w upale pow. 35stC). Ogólne wrażenia z pobytu w hotelu bardzo pozytywne. Pokoje codziennie sprzątane, czyste.
  • 5
  • 6
  • 6
  • 1
  • 3
  • 5
  • 4
  • 5
méně informací
6 / 6
31-40 lat, s partnerem prosinec 2015
Bardzo fajny hotel z milym personelem. více informací
Bardzo fajny hotel z milym personelem.
  • 6
  • 5
  • 6
  • 1
  • 5
  • 5
  • 6
  • 6
méně informací
5 / 6
31-40 lat, s partnerem listopad 2015
Hotel ładny, czysty, zadbany, pokoje przestronne, nowocześnie wyposażone, duży taras, łazienka przestronna i czysta. Pokoje sprzątane codziennie o różnych porach. Baseny duże i czyste, (...) více informací
Hotel ładny, czysty, zadbany, pokoje przestronne, nowocześnie wyposażone, duży taras, łazienka przestronna i czysta. Pokoje sprzątane codziennie o różnych porach. Baseny duże i czyste, restauracja ładna i przestronna. Obsługa hotelowa zawsze miła i pomocna. Do hotelu dosyć strome podejście, ale... można przeżyć. Przy zakwaterowaniu nie był wymagany depozyt.
  • 5
  • 5
  • 5
  • 4
  • 5
  • 6
  • 6
  • 5
méně informací
5 / 6
41-50 lat, s partnerem listopad 2015
Žádný popis více informací
Žádný popis
  • 5
  • 4
  • 5
  • 3
  • 3
  • 4
  • 4
  • 4
méně informací
Fakultativní výlety

Wycieczki dostępne na miejscu

Poklady Phuketu - objevování nejcennějších pokladů ostrova Phuket — dechberoucí výhledy na nejdelším výběžku pevniny - mysu Promthep, stylová stará čtvrť ukrytá v metropoli překypující životem, prohlídka jednoho z největších vyobrazení Buddhy v Thajsku a úžasného chrámu Chalong. Na konec návštěva nedělního trhu v Phuket Town plného barev a vůní. Cena - cca 34 USD.

Phuket Fantasea — představení inspirované thajským bohatstvím a exotickým dědictvím. Ukazuje nejen půvab a kouzlo Thajska - je to divadelní styl Las Vegas spojený s moderní technologií a se speciálními efekty. Cena - cca 79 USD.

Lekce thajské kuchyně — jednodenní kurz vaření, který začíná seznámením s thajským kořením a návštěvou místního kurzu a končí poznáním receptur nejznámějších thajských pochoutek. Kurzy jsou připraveny nejen pro milovníky masa, ale i pro vegetariány. Lekce se konají v scenérii hor a bílých pláží. Cena - cca 91 USD.

Záliv Phang Nga a ostrov Jamese Bonda — plavba na motorovém člunu, fascinující spojení prohlídky a akčnosti. Ideální způsob objevování zátoky Phang Nga. Návštěva slavného ostrova Jamese Bonda, kde se natáčel film „Muž se zlatou zbraní“. Plavba na kánoi mezi lagunami a jeskyněmi. Tradiční thajský oběd ve výjimečné muslimské vesnici Panyi, která se nachází na kůlech ponořených do moře. Během dne volný čas na plavání. Cena - cca 88 USD.

Ostrovy Phi Phi na motorovém člunu — cesta do tajemné zátoky Maya Bay obklopené vápencovými útesy, kde se natáčel film „Pláž“. Plavání a potápění v křišťálově čisté vodě zátoky, jedné z nejkrásnějších v regionu. Následuje zastávka na pláži s neobyčejně bílým pískem. Dokonalé místo pro odpočinek, plavání a potápění - ostrov obklopuje krásný korálový útes. Cena - cca 101 USD.

Ostrovy Similan na motorovém člunu — unikátní místo pro rodiny, milovníky přírody, klidu a hledače nezapomenutelných dobrodružství. Pláž s bílým pískem, plavání v křišťálové vodě mezi barevnými rybami. Výstup na vyhlídku nebo plachtění mezi skalami na sousední ostrov. Oběd podávaný v restauraci, která se nachází v Národním parku Marine. Cena - cca 106 USD.

Ostrovy Surin — plavba na motorovém člunu na ostrovy Surin, jedno z nejlepších míst k potápění. Návštěva vesničky „mořských lidí“, kteří obývají severní Andamanské moře. Jde o skutečný, nenarušený tropický ráj plný ostrovů, které porůstají bujné lesy, obklopených křišťálově čistou vodou. Nádherné korálové útesy, rozmanité druhy ryb, pláže s jemným bílým pískem - ideální podmínky pro plavání, potápění a odpočinek. Cena - 115 USD.

Safari Khaolak — jednodenní dobrodružství a výborná zábava pro celou rodinu! Výlet bambusovou lodí dolů po řece a výjimečné dobrodružství - koupel se slonem. Nezapomenutelným zážitkem jak pro nejmladší, tak i pro starší bude návštěva speciálního místa pro želvy. Dále program zahrnuje buddhistický chrám a fotografickou výstavu, týkající se tsunami ze dne 26. prosince 2004. Cena - cca 109 USD.

 

Místní výlety jsou organizovány místními turistickými agenturami na základě jimi určených podmínek. Výlet může být zrušen z důvodu nedostatečného počtu osob.

Call Centrum

  • callcenter.tel_pl
  • 800 022 698
  • pondělí–pátek: 9-17

Share

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7
arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter